pengiriman barang bébas
karanjang 0

7 Lot cangkir katumbiri langit jeung palastik reusable jug gudang

€ 35.00 eur € 49.00 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Bawa touch of originalitas mun outings kulawarga anjeun kalawan set ieu gelas 7 warna tina langit katumbiri.

palastik dumasar dijieun dahareun kelas tinggi-kakuatan, 7 nu peti teu ngarugikeun kaséhatan sarta bisa dipaké sababaraha kali.

produk nu disimpen dina silinder lulus dipaké pikeun neundeun jeung / atawa carafe keur piknik anjeun atanapi siang / snack di teras. Ku kituna ulah ngantosan! Gampang Candak ieu gelas kacida hanca di kantong balanja anjeun atanapi kémping keur waktu nu sae pikeun babagi kalawan babaturan.

kaunggulan:

  • mantap, non-toksik na reusable
  • dishwasher crockery / on ketok
  • 7 cangkir warna katumbiri langit + 1 gudang jug jeung tutup

fitur:

  • bahan: palastik PP
  • Ukuran: x 8 8 17,3 x cm
  • beurat: 196 g

Dijual ku 7 cangkir warna + angkutan / gudang jug.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur