pengiriman barang bébas
karanjang 0

Kavling 12 minyak masak tulak absorbent

€ 4.30 eur € 6.02 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Ieu produk minyak plant absorbent dijieun ku kituna mun haseup kaleuwihan minyak jeung nyieun hidangan ngeunah jeung cageur anjeun.

Aman ngagunakeun, non-toksik, kertas withstands hawa nepi ka 115 ° C, ujug-ujug anjeun bisa langsung ngasupkeun kana sup atanapi baking pan tanpa ngantosan eta pikeun niiskeun.

Éta ogé cocog pikeun nyerep hadir minyak kaleuwihan dina pangan digoréng: fries, nuggets, hayam manggang, biskuit jsb ... Nyabut kertas, kawas muka deui hadir dina lambaran tengah.

rinci:

  • nyimpen dina meresihan waktos / nyepeng piring anjeun haneut
  • lingkungan
  • bahan: kertas tisu plant
  • diaméterna: approx. 20 cm

Loba 12 kertas absorbent bodas.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur