pengiriman barang bébas
karanjang 0

Kacasoca pikeun peeling / bawang motong

€ 8.95 eur € 12.53 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Urang kabeh cicing sakali dina kahirupan urang di uji tina peeling bawang henteu pisan gampang.

Memang réaksi kimia anu dijieun nalika anjeun motong hiji bawang jeung réaksi ieu micu iritasi.

Kalawan teleskop ieu, anjeun moal kudu ngalaman panyiksaan ieu kusabab produk kasebut husus dirancang ngajaga panon anjeun.

A busa polyurethane nyaman sabudeureun lenses ngajaga panon anjeun ti uap bawang sarta hermetically disegel lenses anti kabut ngidinan pikeun mesek bawang Anjeun.

gadget ieu ogé bisa dipaké dina mangsa masak (haseup, splatter, jsb ....).

kaunggulan:

  • nyaman fit
  • bahan polycarbonate (PC)
  • cocog sagala wangun raray
  • busa segel pikeun sealing

Ukuran: approx. X x 14,2 4,2 12,2 cm

Beurat: approx. 38 g

Sadia ngan di héjo.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur