pengiriman barang bébas
karanjang 0

buah multifungsi Mandoline jeung sayur

€ 29.99 eur € 32.99 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Taya Anjeun moal maén kalawan musik ... kumaha mandolin geulis ieu bakal simplify hirup anjeun sarta hususna dapur!

jeung adapters 5 (Awéwé anu maké tur ditukeurkeun) bisa sublimate bungbuahan anjeun sarta sayuran pikeun ngawanohkeun kana keureut, julienned atawa kembang :-)

ramo Anjeun gaduh nganggur sieun jeung cangkang pelindung anu ngamungkinkeun hiji sisi ka nyiduh ka sayur (atawa buah) jeung lianna boga cekelan alus keur guillotined mangsa anjeun gampang!

Sagalana kajadian langsung di tank transparan anjeun bisa langsung nyimpen di fridge atawa dina tabél ngawula :-) Jeung stacker ieu langkung peelings madhab rencana gawe, maneh ngahemat waktos.

mandolin leutik ieu pisan pratiqueTeu nyandak nepi teuing spasi dina drawers anjeun, sarta cleaned kacida gancangna.

wilah stainless steel anu bakal ngawula ka maneh salila sababaraha taun ...

- wilah 2 slicers (1,5 na 2,5 mm)

- 2 slicer wilah Julienne (2 na 3 mm)

- 1 grid sabeulah (kembang kentang)

ngahemat waktos - Hiji kado sampurna pikeun moms, cooks sarta jeung jelema wishing sangkan hirup di dapur gampang jeung leuwih senang.

Pernah ninggalkeun loyang dina jangkauan sahiji barudak. Janten ati pisan nalika ngumbah.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur