pengiriman barang bébas
karanjang 0

adjustable divider jajan kamajuan biasa 10-12

€ 30.55 eur € 42.77 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Idéal mun ditilik disarengan cake ultah di ahir liburan, urang nawiskeun ieu pies / muih divider kamajuan.

Réngsé dina plastik dumasar luyu keur dahareun, alat ieu teh aman keur kaséhatan sarta pamakéan éta sabab boga dua handles kana cekelan.

Sakali pai Anjeun atawa cake disusud ku porsi luyu (10 mun 12 porsi), eta gé ngan motong dessert sarta ngalayanan ka sémah Anjeun.

Tahan ka hawa tina - 10 80 ° C pikeun ː C, gadget ieu bisa cleaned di dishwasher nu.

kaunggulan:

  • kamajuan 10 adjustable mun 12 sarua
  • gampang pikeun ngabersihan
  • Non-toksik tur aman

Diaméterna: approx. 27 cm

Ketebalan: approx. 2,6 cm

Produk dijual individual.
produk kopi-berwarna.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur