pengiriman barang bébas
karanjang 0

corong Mini keur tuang retractable silicone cair

€ 2.85 eur € 3.99 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Gadget de cuisine très pratique pour déverser tous types de liquide dans une bouteille/bocal à petite ouverture, le mini entonnoir est fait à partir de silicone de qualité alimentaire qui ne nuit pas à votre santé.

Silicone très durable et flexible, il se rétracte facilement ce qui permet de gagner beaucoup de place en matière de rangement. De plus, le produit est doté d'un trou de suspension permettant au produit d'être accroché dans votre cuisine.

fitur:

  • retractable
  • silicone sans BPA, non toxique, inodore et insipide
  • résiste aux tâches d'huile et une une chaleur allant jusqu'à 230°C
  • se nettoie facilement à la main ou au lave-vaisselle

Taille : env. 7,5 x 7,5 cm.

Produk dijual individual.

Warna acak.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur