pengiriman barang bébas
karanjang 0

Mini botol cai stainless steel - Alkohol Flask

€ 9.90 eur € 13.86 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

A flask saku leutik nu bisa Anjeun ngagem mana.


gourd Ieu leutik (atawa gourdinette paraphrase Jamel di Asterix!) Dupi ngidinan Anjeun pikeun salawasna mibanda inuman anjeun (kalayan atawa tanpa alkohol!) Jeung dieunakeun kana saku anjeun tanpa saha noticing. Hiji gagasan kado sampurna masihan ka babaturan atawa kulawarga.

Avantages :

  • bahan stainless steel, tahan jeung tahan
  • tiasa ngandung nepi 28 ml
  • Dimensi: Panjang: 5,5 cm - Jerona: 4,2 cm - Jangkungna: 1,8 cm

Produk dijual individual.

Ngan aya di warna pérak.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur