pengiriman barang bébas
karanjang 0

Mini gourde en acier inoxydable - Flasque à alcool

€ 9.30 eur € 13.02 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Une petite gourde de poche que vous pouvez porter n'importe où.


Cette petite gourde (ou gourdinette comme dirait Jamel dans Astérix!) vous permettra d'avoir toujours sur vous de la boisson (avec ou sans alcool!) et de la glisser dans votre poche sans que personne s'en aperçoive. Une idée de cadeau parfaite pour offrir à des amis ou à la famille.

Avantages :

  • matériel en acier inoxydable, résistant et robuste
  • peut contenir jusqu'à 28 ml
  • dimensions : Longueur: 5,5 cm - Profondeur: 4,2 cm - Hauteur: 1,8 cm

Produk dijual individual.

Disponible uniquement en couleur argentée.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur