pengiriman barang bébas
karanjang 0

Mini Presse-agrumes en plastique très pratique

€ 4.15 eur € 5.81 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Profitez des bienfaits du jus de fruit pressé.

Avec ce mini presse-agrumes, vous obtiendriez du jus pressé et frais pour réveiller vos papilles.
Simple à utiliser et très pratique juste en pressant et en tournant le presse-agrumes à exécution exquise.

kaunggulan:

  • matériel léger en plastique de qualité alimentaire
  • gampang ngagunakeun tur bersih
Ukuran: approx. 6,3 3,9 cm x / x 2,48 1,57 cm.

Produk dijual individual.

Disponible uniquement en orange

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur