pengiriman barang bébas
karanjang 0

Kapang salaku angka muih - Jumlah Kue

€ 26.45 eur € 37.03 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Salah sahiji tren di momen anu jajan Jumlah Kue.

Paling mindeng dipaké dina desain pastry ulang, sapertos nomer molds mempermudah persiapan muih Anjeun adonan lean.

alat nu cocog pikeun sababaraha kagunaan: oven, gelombang mikro atawa freezer (ogé bisa ngawula kapang coklat) kalayan bahan silicone dahareun kelas na.

fitur ieu ogé facilitates pelepasan persiapan nu.

Samping pamakéan: saukur gaul bahan anjeun dina mangkok, nempatkeun campuran kana kapang jeung hop tungku atanapi freezer.

kaunggulan:

  • gampang ngahurungkeun (fléksibel) jeung bersih (dishwasher atanapi ku leungeun)
  • hambar tur euweuh bauan
  • mungkin tega a t ° ti - ° C pikeun 60 260 ° C

Sababaraha bentuk / inohong sadia: 0 -> 9

Sadia ngan beureum.

Perhatosan: Produk dijual individual / Sakabéh isu nu aya, mangga milih nomer eta sawaktos susunan.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur