pengiriman barang bébas
karanjang 0

Adjustable kapang bunderan jajan stainless steel keur muih sampurna

€ 11.99 eur € 14.99 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Anjeun terang ngadamel muih alus? Gening! Tapi aranjeunna geulis? Sugan aya nu apal mangsa kiwari, nyorot aranjeunna?

tuang cake suksés aya 3 hambalan: desain, masak jeung unmolding... sarta aya mindeng mangrupa musibah! Anjeun nyobian nyandak kaluar edges kalawan péso, anjeun neneda nu jajan teu nyangkut kana handap kapang anu, maén acrobats mun ngaragragkeun sadayana dina piring anu sakali, teras kadua ngahurungkeun ka nempatkeun! Mun ku sadayana nu teu leungit dina Crumb slightest jeung jajan Anjeun nyaéta hat presentasi sampurna mangka anjeun bisa balik jalan Anjeun :-)

Upami teu kitu, lamun jadi 99% tina kami maneh ngakuan diri di ieu "galley kuliner", kapang jajan sirkular ieu dijieun pikeun simplify hirup anjeun!

Tanya langsung pan dina piring atawa piring, milih ukuran Anjeun ngagunakeun handles merenah tur tilelep dijieun adonan anjeun sarta Panggang.

Sakali asak, anjeun ngan kudu loosen kapang anu ngaleupaskeun jeung sagalana dimaénkeun, didieu téh jajan sampurna, saperti di réstoran hébat ;-)

kaunggulan :

stainless steel

aman Dishwasher

Pilihan ukuranana

handles praktis

dimensi :

Jangkungna: 5cm

diaméterna adjustable of 6 mun 10cm

beurat net : 70g

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur