pengiriman barang bébas
karanjang 0

Silicone kapang coklat kubus - hurup 26 tina abjad di huruf kapital

€ 17.45 eur € 24.43 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

kapang coklat ieu dijieun tina pastry silicone pisan merenah pikeun ngawujudkeun dessert hiasan geulis pisan. Cubical (atawa és) jeung kaasup dina hurup 26 tina abjad, Anjeun instan meunang hasil ka ngaropea secukupnya sarta warna pikeun pihak ultah contona.

Hiji produk tina ciri utama: lalawanan ka hawa tina tina - ° C pikeun 40 450 ː C.

Kacida fleksibel, hasilna bakal tetep gembleng dina kapang pikeun persiapan seger kaluar tina freezer atanapi oven masak / microwaves.

parabot ogé cocog pikeun adonan gula, kueh garing atanapi almond.

kaunggulan:

  • dishwasher aman
  • teu kudu gajih kapang anu
  • bau tahan jeung tugas
  • 4 batu kosong kaasup

Silicone 100% dahareun kelas.
kapang dimension x 18 15 cm.
Warna: coklat coklat

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur