pengiriman barang bébas
karanjang 0

Nouvelle collection de moule à ravioli - cuisinez italien !

€ 2.05 eur € 2.87 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Cuisinez malin .... Cuisinez italien !

Grâce à cette nouvelle collection de moule à ravioli, concoctez des bons petits plats raffinés pour faire voyager vos invités.

Simple et pratique, la fabrique à ravioli ou boulette ne tâche pas et découpe facilement vos préparations.

kaunggulan:

- moulage automatique
- modèle de pression 2 fois plus rapide

fitur:

- insipide
- matière en plastique anti-corrosif
- non toxique et résistant à l'usure
- Diamètre : 7 cm

Produk dijual individual.

Pilihan kelir: Bleu, Vert et Blanc.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur