pengiriman barang bébas
karanjang 0

kempelan Anyar kapang ravioli - Italia masak!

€ 2.05 eur € 2.87 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

.... malignant Cook Italia Cook!

Kalawan ieu kempelan ravioli kapang anyar concoct delicacies nikmat keur ngarambat sémah Anjeun.

Basajan tur merenah, anu ravioli pabrik atawa pangsit teu kokotor jeung gampang motong olahan Anjeun.

kaunggulan:

- molding otomatis
- modél tekanan 2 kali leuwih gancang

fitur:

- hambar
- anti corrosive palastik
- Non-toksik sarta tahan mun teu ngagem
- diaméterna: 7 cm

Produk dijual individual.

Pilihan kelir: Biru, Héjo Putih.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur