pengiriman barang bébas
karanjang 0

Opener Profesional Ergonomic

€ 36.10 eur € 50.54 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Desain kmu fashion!

alat dapur Kaamanan, sampurna motong tutup buleud anjeun kalawan gadget profésional sarta ergonomic ieu.

Mibanda agul motong dijieunna tina stainless steel sarta tina gear di guna mempermudah bubuka kaléng.

Leuwih maju ti kotak-karya tradisional, éta incision dihasilkeun ku alat nu aya smoother tanpa résiko tina motong henteu rata atawa seukeut nu bisa menyakiti anjeun.

produk oge pohara merenah pikeun pamakéan bisnis (réstoran, warnet, warung ...) atanapi pribadi.

fitur:

  • Canggih karét cecekelan Pakem + liang gantung
  • Bahan: ABS + karbon alloy stainless steel
  • beurat net: 142 g
  • dimensi: x 22,5 6 4 x cm
  • liang gantung

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur