pengiriman barang bébas
karanjang 0

Ouvre-couvercle\ouvre-bocal en forme de Calebasse

€ 12.30 eur € 20.51 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Découvrez comment dévisser facilement le couvercle de votre bocal ou pot.

Fait à partir de plastique antidérapant, cet ouvre-bocal est très pratique et facile à utiliser : il suffit de placer le gadget sur le couvercle de votre boîte avec la taille adaptée et le tourner.

L'outil est doté de plusieurs orifices servant à ouvrir les bocaux avec des couvercles de petit, moyenne ou grand format.

La forme ondulée extérieure de l'ustensile permet une bonne prise en main à l'utilisation.

kaunggulan:

  • facile à nettoyer (passe au lave-vaisselle)
  • ne nécessite pas beaucoup d'effort à l'utilisation
  • adapté à différentes tailles couvercles (4 en 1)

Matériel : plastique ABS + PVC

Ukuran: 23 10 cm x.

7 couleurs disponibles : Vert, Bleu, Rose, Jaune, Bleu clair, Bleu/Bleu, Noir bleu.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur