pengiriman barang bébas
karanjang 0

Sapasang sarung magic peelers

€ 12.80 eur € 17.92 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Mesek sayur bari cuci téh meujeuhna.

Ngaranna nunjukkeun, ieu mitts oven anu gaib kalawan protrusions abrasive maranéhanana pikeun peeling kentang, wortel, radishes, turnips, ... dina detik bari ngumbah aranjeunna kalayan cai umum.

Memang maranéhna pisan praktis tur éféktif dibandingkeun knives sabab sakitu urang mangtaun langkung waktu jeung tanaga di dapur.

Anjeun terang, gizi anu hadir dina sagala sayuran. seler teh ngaluarkeun kokotor sarta sedimen tina kulit tanpa kaleungitan gizi.

fitur:

  • bahan PVC pikeun hirup panjang sarta hormat keur lingkungan
  • Ukuran: 27 cm
  • Warna: beureum

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur