pengiriman barang bébas
karanjang 0

Sapasang cakar biruang BBQ

€ 19.60 eur € 27.44 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Milih pikeun cakar biruang jeung gampang shred daging atanapi jangjangan.

A parabot dapur anu bakal ngidinan Anjeun pikeun muterkeun dads ngasuh atawa ngarasa diri dina sapatu tina Wolverine! cakar ieu dipaké pikeun nganteurkeun atawa cabut hiji hal haneut dina oven atanapi kompor.

Hiji cekelan pisan teguh jeung huntu ieu 6 unggal ambéh daging anu gembleng bari pindah.

cakar ieu ogé bisa dipaké pikeun ngarojong motong / nanganan meats, hayam manggang, buah badag (kayaning samangka) mutuskeun neuleu na aman.

kaunggulan:

  • gampang pikeun ngabersihan di dishwasher atawa ku leungeun
  • awét sareng nyaman
  • anti napel na tahan panas
Bahan: Plastik
Ukuran: 10,2 10,8 cm x

Produk dijual individual warna / hideung wungkul.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur