pengiriman barang bébas
karanjang 0

Panier passoire pliable multifonctions

€ 14.99 eur € 24.99 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Ce panier est un peu le "couteau Suisse" de votre cuisine !

Très facile à ranger car pliable, il peut à la fois servir à égoutter votre salade, mais aussi à cuir et égoutter vos légumes, vos frites etc...et pourquoi pas servir de panier à fruits ou légumes lorsqu'il est debout sur ses pieds :-)

Ses poignées restent froides en toute circonstances. Il est fabriqué en acier inoxydable.

Parfaitement hygiénique, il se nettoie au lave-vaisselle.

  • Taille : 23x23x14 cm
  • Taille poignée : 16.5x12.5 cm

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur