pengiriman barang bébas
karanjang 0

Santika panel pikeun pawon - plat Santika

€ 13.90 eur € 19.46 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Cook aman tur kabersihan jeung dapur panel Santika urang.

tameng teh nyegah gajih semprot sabudeureun beungeut masak anjeun sakumaha dewasa, jadwal gawe, jsb ...

Featuring panels 3, alat nu bisa diadaptasi kana sagala ukuran hob: saukur unroll lambaran sabudeureun pan anjeun atanapi kompor.

kaunggulan:

  • cocog pikeun surfaces masak leutik atawa badag
  • panas tahan
  • gampang pikeun ngabersihan jeung bisa gampang disimpen nalika teu dipaké
  • bahan aluminium

Produk dijual individual.

Pola na warna dikirim acak.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur