pengiriman barang bébas
karanjang 0

Passoire à clip pour égoutter - Crépine de cuisine

€ 2.40 eur € 3.36 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

N'hésitez pas à vous procurer cette passoire en forme de feuille pour égoutter instantanément vos préparations en cuisine (légumes, fruits, pâtes, riz).

Elle est indispensable pour les mères au foyer ou professionnels qui souhaitent filtrer les liquides sans risque d'éclaboussure (jus de viande, huile, etc ..).

Ce tamiseur est facile à utiliser : son système de fixation à clip a été spécialement conçu pour s'adapter à tous types d'ustensiles de cuisson et à de très fortes températures.

kaunggulan:

  • plastique de qualité alimentaire
  • résistant aux tâches et facile à nettoyer
  • durable et très pratique

Ukuran: 15 10,5 cm x.

Disponible en Vert, Bleu, Rose, Blanc.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur