pengiriman barang bébas
karanjang 0

Sekop dapur stainless steel kalawan gagang kai

€ 21.70 eur € 30.38 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

péso cake ieu dijieunna tina basa stainless steel keyeng pisan resitant.

Na herang, beungeut rata matak ngamudahkeun pikeun kerok handap wadahna Anjeun tanpa résiko tina deforming cake bolu, cookies atanapi jinis séjénna Freshly dipanggang dessert. Saterusna, liang leutik anu ditingali dina beungeut sabeulah ka nu sahiji fungsi solokan minyak.

Ogé boga desain cecekelan kai pikeun nyokot teguh sarta leungeun apik ngawula nyiksikan jajan atawa pizza méja.

fitur:

  • Bahan: stainless steel + kai
  • Warna: pérak jeung kai
  • Ukuran: x 37 7,10 1,50 x cm
  • panjang leungeun baju: 12 cm

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur