pengiriman barang bébas
karanjang 0

Whetstone sirkular 40 ganda-sisikian

€ 28.05 eur € 39.27 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Hone knives anjeun kalawan Asah batu sirkular 40 dual gandum.

Pikeun ménta kapasitas cut idéal, éta Disarankeun rutin ngasah agul dina batu sisikian rupa. Hiji péso nu teu nawiskeun tepi alus teu jalan kalawan thoroughness na precision. Ieu naha, Asah teh knives penting.

Arah: kudu baseuh batu saméméh pamakéan dina cara tradisional pikeun Asah sampurna.

fitur husus:

  • Asah batu anu cocog pikeun paling parabot dapur: gunting, sumbu na knives nanaon.
  • alat-alat alumina
  • Ukuran: x 7,5 7,5 2,5 x cm

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur