pengiriman barang bébas
karanjang 0

Pince à boulette de viandes/riz/glaces en acier inoxydable

€ 9.21 eur € 21.49 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Découvrez notre pince idéale pour réaliser rapidement et facilement des boulettes de viandes, de riz ou des boules de glaces.

Ces avantages ? Vos boulettes seront homogènes et facile à démouler.

Ne vous salissez plus les mains, le produit est doté d'une poignée conçu évitant tout contact avec la préparation.

fitur:

  • bahan stainless steel
  • convient également pour les boulettes de riz ou boules de glace
  • tailles disponibles : 16 x 7,3 cm/80 g - 18 x 7,3 cm/90g

arah: se nettoie facilement au lave-vaisselle ou à la main.

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur