pengiriman barang bébas
karanjang 0

pinset baja fishbone steel

€ 3.95 eur € 5.53 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

quietly Nyiapkeun resep anjeun kalawan pinset lauk dapur!

Memang alat ieu pisan penting pikeun nyabut tulang lauk.

Jadi saperti bari profésional di imah, parabot nu mempermudah meresihan dahareun hadé hadir tur leres nyiapkeun masakan anjeun atanapi elat.

kaunggulan:

  • gampang ngagunakeun jeung nanganan pikeun boning
  • portabel anjeun tiasa nyandak eta mana tanpa nyokot up spasi
  • dishwasher aman

fitur:

  • bahan stainless steel, rustproof
  • Ukuran: approx. 12 cm
  • warna pérak

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur