pengiriman barang bébas
karanjang 0

Dapur péso klip chopping 2 en1 - palinter cutter

€ 19.99 eur € 29.99 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Pekebun nyaho shears, anu cooks bakal dibere nyaho nu clamp dapur péso / motong dewan di 2 1!

Tur upami urang teu rohangan saeutik di closets anjeun? motong kaluar papan nu nyandak teuing spasi jeung knives chipper pikeun motong daging, sayuran sarta kéju, nepi ka genius leutik ieu henteu lumangsung :-)

Nempatkeun diri langsung handap kompor (anu heats geus jujutan pikeun ngahemat waktos!), Jeung ngamimitian gampang motong sayuran anjeun, daging atawa kéju ku ngan saukur mencét cecekelan sakumaha lamun compostiez tiket karéta (liang leutik liang leutik kénéh liang leutik ...).

Jeung leuwih sécurité un petit loquet a été placé à l'arrière pour bloquer la pince histoire que nos chérubins ne fassent pas du hachis avec leurs petits doigts...

Lame en acier inoxydable.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur