pengiriman barang bébas
karanjang 0

Pinceau à huiler en silicone - brosse de cuisson

€ 3.00 eur € 4.20 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Un pinceau à huiler?
Il existe désormais un outil de cuisine qui vous permettra de badigeonner, de graisser une poêle ou un moule à gâteau.
Rassurez-vous, ce pinceau de très bonne qualité peut être utilisé plusieurs fois et résiste même à la température.

dimensi: 17,5 x 3,2 cm.

kaunggulan: En silicone, le pinceau est aussi hygiénique, sain et pratique.

Produk dijual individual.

Pilihan kelir: aléatoire.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur