pengiriman barang bébas
karanjang 0

Chopping fléksibel warna

€ 28.05 eur € 39.27 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Unggal eupan dewan motong na!

Dilakukeun kalawan polipropilén dahareun kelas, dewan ieu nya éta alat dapur penting pikeun motong tipena béda dahareun.

Hatur nuhun kana fleksibilitas na, anjeun gaduh ukur keur gampang tuang kadaharan dina wadah hayang saukur ku tilepan.

Perhatosan: dewan teu bisa cleaned di dishwasher nu / ukur cai ngocor.

fitur husus:

  • bahan palastik fléksibel
  • pisan tahan
  • gampang pikeun nyimpen
  • Ukuran: 24 39,4 x cm
  • Warna: acak

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur