pengiriman barang bébas
karanjang 0

Chopping trendi tur praktis

€ 1.40 eur € 1.96 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Incontournable ustensile de cuisine.

Notre planche à découper est faite à partir de polypropylène de qualité alimentaire. Très pratique dans la préparation de vos légumes et fruits, elle sert également d'élément de décoration dans votre cuisine grâce un trou de suspension pour un gain de place.

kaunggulan:

- antidérapant
- facile à nettoyer et sécher
- flexible, élastique et pratique à utiliser
- fonction : couper les fruits, légumes, viandes et poissons

fitur:

- matière : Polypropylène de qualité alimentaire
- tailles disponibles :

  • 40 x 30 cm/60 g
  • 30,5 x 23,5 cm/40 g
  • 20 x 15 cm/20g

Produk dijual individual.

Couleurs disponible : Bleu (poisson), Orange (viande), Jaune (fruit), Vert (légume)




pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur