pengiriman barang bébas
karanjang 0

Dewan dapur foldable di 3 1: pikeun motong, bilas jeung solokan

€ 30.55 eur € 42.77 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Ngajalankeun 3 tugas béda dina waktu nu bareng jeung parabot gunana ieu. tabung terpadu, dewan motong multifunctional bisa ngajanggélék jadi colander mun bilas jeung solokan sayuran, bubuahan, meats jsb ...

Dijieun dumasar kana palastik kualitas luhur, dewan anu tahan ka ngambah péso, noda minyak na malah aman dishwasher tanpa résiko tina deformasi.

rinci:

  • bahan: palastik PP
  • dimensi: 41.5 26 cm *
  • Klip-on sistem pikeun transforming nu tabung dewan motong
  • tahan panas / gudang gampang
  • warna: héjo, oranyeu

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur