pengiriman barang bébas
karanjang 0

Pocket cai palastik collapsible pikeun hiking atawa kémping

€ 12.60 eur € 22.12 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Saku keur ngayakeun cai atawa inuman sadayana dina hiji kémping atanapi hiking, kantong cai collapsible pisan merenah.

Anjeun tiasa sacara gampil eusian, mawa jeung wadahna toko cai sabab ngabogaan cekelan pohara kuat sarta ngagem otomatis ngawujud tina tilepan datar lamun kosong.

fitur:

  • polimér lemes tanpa BPA plastik / / pikeun panangtayungan lingkungan nontoxic
  • bahan: pe dahareun kelas
  • Kapasitas: 5L (32,5 30 xm x cm) / 10L (37,8 41,5 cm x cm)
  • variasi hawa: 0 80 ː C ː C

Produk dijual individual.

Ngan aya di bulao.



pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur