pengiriman barang bébas
karanjang 0

Poche à eau pliable en plastique pour randonnée ou camping

€ 12.60 eur € 22.12 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Poche servant à contenir l'eau ou toutes sortes de boissons lors d'un camping ou randonnée, la poche à eau pliable est très pratique.

Vous pouvez facilement remplir, porter et ranger le conteneur d'eau car il possède une poignée très résistant à l'usure et se plie automatiquement à plat une fois vide.

fitur:

  • polymère doux sans plastique BPA / non-toxique / pour la protection de l'environnement
  • matière : PE de qualité alimentaire
  • capacité : 5L (32,5 xm x 30 cm) / 10L (37,8 cm x 41,5 cm)
  • variations de température : 0°C à 80°C

Produk dijual individual.

Disponible uniquement en bleu.



pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur