pengiriman barang bébas
karanjang 0

Pop Chef Fruit Décoratif

€ 33.40 eur € 46.76 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Laissez place à votre imagination !

Colorez votre fête d'anniversaire, ou épatez tout simplement vos enfants grâce aux arrangements de couleurs et de formes obtenues à partir de cet ustensile de cuisine.

Destinée à faciliter la préparation de vos desserts, la forme recherchée sortira au bout d'un geste simple et qui ne nécessite pas beaucoup d'efforts : enfoncer, retirer et presser le pop ... il ne vous reste plus qu'à décorer votre bouquet/plateau de fruits.

kaunggulan:

  • résultat en quelques secondes
  • friendly-pamaké
  • peut être utiliser avec des légumes, fruits, pains, cookies, fromages et plus ...
  • matière de qualité alimentaire supérieure

Le lot comprend : 1 pop chef + 6 brochettes + 6 moules de formes différentes (cercle, cœur, fleur, papillon, soleil et étoile).

Poids du paquet : 254 g / 8,97 oz.

Sadia ngan dina jeruk.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur