pengiriman barang bébas
karanjang 0

Protège coupe doigt en acier inoxydable - Cuisinez protégé !

€ 5.99 eur € 9.99 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Cet esthétique protecteur de doigt est très apprécié des grands chefs pour éviter la coupure fatale qui au mieux interrompra votre préparation et au pire vous enverra aux urgences...

Sa large surface protègera le doigt sur lequel la protection est fixée mais aussi le doigt à côté, ce qui vous permet de couper rapidement et précisément vos aliments sans prendre le moindre risque.

Avec son acier inoxydable vous pouvez faire glisser le couteau le long de sa paroi sans aucun problème.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur