pengiriman barang bébas
karanjang 0

grater kalapa stainless steel

€ 15.75 eur € 31.50 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Hoyong masak nepi masakan aheng nikmat mibanda santan atawa kalapa?

Beuli stainless steel grater kalapa urang gampang ngagunakeun. kualitasna, multifunctional, éta boga opat cakar sarta cecekelan sturdy ngaleupaskeun jantung kalapa tanpa tatu.

Éta ogé bisa ngawula ka lauk scaler. Jadi ngarasa Luncat masak tepung nice kawas kari lauk jeung santan nepi boga resep seger jeung ngeunah.

fitur husus:

  • gampang pikeun ngabersihan
  • korosi tahan
  • liang gantung pikeun neundeun

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur