pengiriman barang bébas
karanjang 0

multifungsi grater stainless steel

€ 24.95 eur € 34.93 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Simplify hirup anjeun ku ngagunakeun zester sarta ngilu tanpa tekanan.

grater nu sampurna pikeun nipis, kéju, jahé tapi ogé coklat. Manehna dispode of a agul stainless steel seukeut sarta pohara tahan ka karat sarta cecekelan palastik nyaman pikeun handhold teguh.

bahan zesty Leutik salawasna nyieun beda dina piring anu ku bringing rasa anyar kayaning Parmesan atanapi rasa pala.

fitur husus:

  • nyimpen waktu jeung tanaga
  • beberesih basajan kalawan cai ngajalankeun
  • liang gantung pikeun neundeun
  • Ukuran: 32,5 cm
  • Warna: beureum, konéng jeung hideung

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur