pengiriman barang bébas
karanjang 0

Jagung manual agul seler

€ 6.10 eur € 8.54 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Euweuh hadé ti agul ka mesek siki jagong di menit a. Ngahemat energi anjeun sarta waktu anjeun di dapur.

The seler agul jagong diwangun ku hiji agul motong dijieunna tina stainless steel sarta rojongan palastik pikeun cekelan teguh, stabil sarta tahan pikeun durability.

Pisan gampang pikeun ngabersihan, kantun bilas produk di handapeun cai ngocor.

fitur:

  • Ukuran: approx. X x 6,8 4,7 4,5 cm / x 2,37 1,85 1,77 cm x
  • Warna ngan sadia dina konéng

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur