pengiriman barang bébas
karanjang 0

Sésana nanganan silicone pisan tahan

€ 4.30 eur € 6.02 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Ulah ngantep soak ladle anjeun kana mangkok porsi anjeun di dahar beurang atawa dinner.

Kami geus kapanggih keur anjeun sésana séndok ieu atanapi senang bantal dijieunna tina silicone dahareun kelas. cookware ieu husus dirancang pikeun nyegah tugas ditinggalkeun sanggeus ngagunakeun ladle a di mealtime.

Produk ieu ogé pohara merenah pikeun beristirahat séndok Anjeun atawa spatula di dapur bari mayungan rencana gawé anjeun.

alat nu mangrupa 100% reusable, kantun buka beberesih atawa ngumbah masakan ku leungeun pikeun dipake deui poé saterusna.

fitur:

  • Non-toksik silicone na BPA
  • sarta insulasi termal fléksibel
  • liang gantung pikeun neundeun
  • Ukuran: 19,5 9,5 x cm

Produk dijual individual.

Warna dikirim acak.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur