pengiriman barang bébas
karanjang 0

Repose-cuillère silicone très résistant

€ 4.30 eur € 6.02 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Ne laissez plus tremper votre louche dans votre bol de service au moment du déjeuner ou dîner.

Nous avons déniché pour vous ce repose-cuillère ou coussin très amusant fait à base de silicone de qualité alimentaire. Cet ustensile de cuisine est spécialement conçu pour prévenir des tâches laissées après utilisation d'une louche au moment du repas.

Ce produit est également très pratique pour laisser reposer votre spatule ou cuillère en cuisine tout en protégeant votre plan de travail.

L'outil est 100% réutilisable, il vous suffit de le passer au lave-vaisselle ou le nettoyer à la main pour une réutilisation le lendemain.

fitur:

  • silicone non-toxique et sans BPA
  • flexible et isolation thermique
  • liang gantung pikeun neundeun
  • Ukuran: 19,5 9,5 x cm

Produk dijual individual.

Warna dikirim acak.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur