pengiriman barang bébas
karanjang 0

Silicone pastry roll kalayan cecekelan kai

€ 26.25 eur € 56.70 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Hiji unsur nu ésénsial di pastry atanapi bakery? roll nyaeta bagian hiji.

Dipaké pikeun nyieun roti atawa lianna barang dipanggang, roll mangrupa gadget pisan praktis tur efisien pikeun nyieun pasta sarta kueh garing cake.

Ieu pakakas dijieunna tina silicone kelas dahareun, non-toksik tur euweuh bauan, nu teu lengket préparasi Anjeun. Ogé boga cecekelan kai sturdy pikeun mastikeun hiji cekelan aman sareng nyaman sahingga mungkin mun exert tekanan maksimum.

fitur husus:

  • aman ngagunakeun sarta gampang pikeun ngabersihan
  • bahan silicone nonstick
  • Warna: beureum, oranyeu, héjo atawa biru

Roll 30 cm

  • diaméterna: approx. 4,2 cm / inci 1,65
  • panjangna silicone: approx. 17,4 cm / inci 6,85
  • total panjang: approx. 30 cm / inci 11,81
  • beurat: approx. 161-171 g

Roll 38 cm

  • diaméterna: approx. 5,2 cm / inci 2,04
  • panjangna silicone: approx. 19,8 cm / inci 7,79
  • total panjang: approx. 38 cm / inci 14,96
  • beurat: approx. 282-305 g

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur