pengiriman barang bébas
karanjang 0

pawon roll keur prick pai / pizza basa

€ 22.25 eur € 31.15 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Hiji kahayang sampurna ngahontal pizzas nikmat atanapi tarts? Paké urang adonan stitcher roll husus dirancang Pique préparasi anjeun méméh ngecas.

Indispensable di dapur, dijieun pikeun Pierce adonan kalayan parabot ieu nyegah tina bareuh nalika cuissson nu.

Featuring hiji cekelan nyaman kana cekelan jeung leuwih huntu, anjeun bakal instantément liang homogen dina gesture basajan métode tradisional jadi terhingga kalayan garpu.

fitur husus:

  • gampang ngagunakeun tur bersih
  • liang gantung pikeun neundeun
  • Ukuran: approx. 19 12 cm x
  • Warna sadia ngan di bodas

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur