pengiriman barang bébas
karanjang 0

roller magic - rolling Vine mesin daun atawa engkol

€ 21.70 eur € 30.38 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

pranks Vive!

Kami geus kapanggih keur anjeun jalan pangbasajanna numpang daun anjir / engkol jeung motong dina jangka waktu rékaman.

Ieu basajan, ngan nempatkeun alat di tempat nu datar jeung rolling di garnish daun sarta nyorong uas maju voila ... nu gulungan anu siap dilayanan atanapi bleached ka cai nu ngagolak.

Sakali sagala persiapan anjeun geus réngsé, nyeuseuh cookware nu ku leungeun kalawan cai soapy. Tetep dina durability produk, ngan pastikeun éta garing sateuacan nyimpen.

fitur:

  • pisan awét sarta plastik lightweight
  • gampang pikeun mulasara
  • Ukuran: approx. X x 27 11,5 9 cm

Produk dijual individual.

Ngan aya di bodas sareng touch tina bulao.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur