pengiriman barang bébas
karanjang 0

Sac isotherme stylé pour bouteille

€ 3.33 eur € 7.84 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Toute nouvelle collection de sacs isothermes stylés pour bouteille de 500 ml !

Nos petits sacs isothermes surprendront vos enfants avec leurs motifs très colorés et tendances.

Ils permettent de garder vos boissons au chaud et sont dotés d'un cordon souple, qui facilite son transport.

kaunggulan:

  • matière en néoprène (épaisse mais légère)
  • isolant thermique
  • 100 % neuf et de haute qualité
  • facile à nettoyer et à porter
  • cordon souple intégré

Taille : 18,5 cm / poids : 7,2 g

Contenu : 500 ml

Produk dijual individual.

kelir sadia: Bleu, Rose, Multicolore



pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur