pengiriman barang bébas
karanjang 0

bau sabun stainless steel

€ 5.75 eur € 8.05 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Ucapkeun pamit ka odors smelly tina leungeun sanggeus peeling bawang bodas atawa lauk flaked di gadget saeutik kieu beberesih, dipaké di masak, nyaéta pikeun anjeun!

Dijieunna tina basa stainless steel, roller oval magically neutralizes fragrances pikaresepeun hésé piceun tina leungeun.

Basajan jeung alami, ngan rub leungeun Anjeun dina cai tur kalawan produk: baja bakal mikat sarta ngabeungkeut walirang pikeun miceun bau anu.

fitur:

  • bahan stainless steel
  • lonyod
  • langgeng
  • Warna: pérak
  • Ukuran: x 6.2 4.2 cm / inci 2.44 1.65 *

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur