pengiriman barang bébas
karanjang 0

Silicone SEPARATOR manual konéng

€ 6.76 eur € 13.51 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

SEPARATOR endog kami dijieun tina silicone dahareun-grade.

Dijieun pikeun misahkeun éta konéng endog bodas, divisor pohara merenah utamana pikeun ibu rumah tangga.

Operasi téh basajan: eta ngan kudu megatkeun endog, pencet silicone luhur konéng jeung ngaleupaskeun tekanan dina wadah séjén.

kaunggulan:

  • gampang pikeun ngabersihan
  • teu leungeun henteu kotor jeung rencana gawe
  • hasilna dina detik
  • bahan: silicone sareng plastik

Ukuran: x 10 5,2cm.

Produk dijual individual.

Sadia ngan di pink.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur