pengiriman barang bébas
karanjang 0

Séparateur de jaune d’œuf manuel en silicone

€ 6.76 eur € 13.51 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Notre séparateur d’œuf est fait à partir de silicone de qualité alimentaire.

Créé pour séparer le jaune d’œuf du blanc, le diviseur est très pratique surtout pour les mères au foyer.

L'utilisation est simple : il vous suffira de casser l’œuf, presser la silicone au dessus du jaune d’œuf et de relâcher la pression dans un autre récipient.

kaunggulan:

  • gampang pikeun ngabersihan
  • ne salit pas les mains et les plans de travail
  • résultat en quelques secondes
  • matière : silicone et plastique

Taille : 10 x 5,2cm.

Produk dijual individual.

Disponible uniquement en rose.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur