pengiriman barang bébas
karanjang 0

SEPARATOR Stoner keur pelem slicer

€ 19.05 eur € 26.67 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Rien de mieux que de goûter aux fruits de saison, surtout la mangue qui est très juteuse et délicieuse.

Dénoyauteur de mangue : cet outil très simple à utiliser, il supprime la semence et coupe en même temps le fruit en moitié.

Le séparateur est doté d'une poignée en plastique antidérapante et confortable.

fitur:

  • matériel : poignée en plastique ABS / lame en acier inoxydable
  • couleur disponible uniquement en orange
  • Ukuran: 19,8 13,3 x cm
  • beurat: 130 g
Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur