pengiriman barang bébas
karanjang 0

Oray fléksibel cleaner dapur tilelep

€ 24.95 eur € 34.93 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Ngabersihan solokan tina tilelep dapur anjeun ngagunakeun beberesih clamp oray ngawangun ieu tanpa mesék sarta tanpa ngagunakeun bahan kimia.

alat ieu penting pikeun scrub hésé ngahontal tempat jeung rod ipis jeung panjang 60 cm. Gampang ngagunakeun, kantun sered spasi gadget mun cleanse, mun mencet cinyusu jeung cabut kokotor napel clamp nu.

Anjeun oge bisa make eta pikeun meunangkeun hiji objek fallen di siphon atawa solokan meresihan kamar mandi Anjeun.

Pikir tina kali mun anjeun kungsi nelepon tukang ledeng pikeun hiji tilelep clogged ... anjeun gé ngahemat kavling duit!

rinci:

  • bahan: stainless steel + ABS palastik
  • bobot / antirust na gripper mantap
  • dimensi: 60 4 cm *

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur