pengiriman barang bébas
karanjang 0

Silicone jajan kapang rectangular

€ 33.05 eur € 46.27 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Épék resep amis atawa gurih jeung kapang silicone!

alat rectangular ieu ngidinan Anjeun pikeun nyieun muih, muih atawa jenis marbled. Bisa tahan hawa tina dina -40 230 ° C.

parabot nu geus dilengkepan 2 dieunakeun handles facilitating cekelan dina sama sekali nalika ngasupkeun atanapi kaluar persiapan oven atanapi freezer.

kaunggulan:

  • release sampurna: kapang fléksibel jeung sékrési
  • Kadali masak basajan
  • gampang tur konsisten beberesih di dishwasher nu

Ukuran: di luar 28 x x 12,5 6,5 cm - internal 22 10 x x 6 cm
Beurat: 160 g

Produk dijual individual.

Warna dikirim acak.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur