pengiriman barang bébas
karanjang 0

sababaraha bentuk kapang Silicone mun delight sémah Anjeun

€ 1.60 eur € 2.24 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Moal lami deui Hari Ibu, Poé Valentine, nu ultah?

Nyieun senang ku fashioning cupcakes haté ngawangun, pink, béntang ...

Molds dijual individual.

Perhatosan: teu mungkin mun milih warna, Anjeun bakal meunang acak salah sahiji kelir ditingali dina gambar.

molds ieu duanana dina oven (microwave konvensional atawa) di fridge saprak maranéhna bisa tahan hawa nepi ka + -40 of 230 ° C tur bisa cleaned pisan gampang (ku leungeun atawa dina dishwasher nu).

Ukuran kapang hiji ngeunaan 7x3 cm, idéal pikeun muih individu leutik.

Beurat Net: 10g

Kauntungannana: Mudah pikeun ngabersihan

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur