pengiriman barang bébas
karanjang 0

Manual blower BBQ

€ 17.82 eur € 35.63 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Tetep wanda barbecue malem anjeun kalawan blower gunana ieu.

alat ieu dirancang jiga ravivier nu coals of grill anjeun bari tinggal jauh ti seuneu.

Ngagunakeun, kantun pituduh kapala gadget ka Gerbang jeung ngahurungkeun engkol dina raraga merangsang seuneu tanpa belanja loba usaha.

Idéal pikeun masihan sakumaha kado ka lover of barbecue atanapi grill.

kaunggulan:

  • gampang pikeun ngabersihan
  • gampang tur merenah ngagunakeun
  • ngurangan debu
  • lampu sarta kalawan gantungan a

fitur:

  • ergonomic cecekelan palastik jeung kapala stainless steel tahan panas
  • Warna: hideung
  • dimension: approx. X x 25 8 4 cm
  • beurat: kg 0,15

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur