pengiriman barang bébas
karanjang 0

Magic Cipayung mat pikeun ngabersihan

€ 1.75 eur € 2.45 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Redonnez vie à vos ustensiles de cuisine avec cette petite brosse de nettoyage.

Stick magique est un produit original en acier inoxydable qui permet de décaper les saletés sans effort juste avec un peu d'eau.

Multifonction, la brosse est idéale pour nettoyer les vieilles casseroles, les poêle et bien plus encore.

Elle peut servir pour nettoyer les tâches sur les murs mais également les coins les plus difficile à atteindre dans les salles de bains.

fitur husus:

  • de petite taille, elle peut atteindre les recoins par rapport aux brosses standards.
  • anti-rouille
  • Ukuran: 5 2,2 x cm / cm 1,97 0,87 x
  • Warna: acak
Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur