pengiriman barang bébas
karanjang 0

Stylo pâtissier chocolat pour décorer vos gâteaux et les rendre uniques!

€ 5.25 eur € 10.50 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

En un tour de main, ce stylo pâtissier permet de personnaliser son dessert avec une décoration gourmande en chocolat : quelques mots ou un dessin suffisent à rendre votre gâteau unique !

Finie la galère des poches à douille, ce stylo est très simple d’utilisation, rapide à utiliser et très ludique.


ngagunakeun: Faites fondre votre chocolat. Insérez-le dans le stylo. A utiliser comme un vrai stylo, en pressant dessus pour faire sortir le chocolat.


Couleurs : Attention vous ne pouvez pas choisir la couleur, vous recevez aléatoirement soit un rouge, un jaune, un vert ou un orange.

sertifikasi: CIQ

dimensi : 14.7 x 5 cm
Matériau : Silicone

Astuce : vous pouvez détourner ce stylo de son utilisation première (le chocolat) en y insérant n'importe quelle autre sauce (salée ou sucrée) ou même coulis ;-)

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur