pengiriman barang bébas
karanjang 0

Sistim Desain gudang pikeun tutup na ladle

€ 9.00 eur € 13.23 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Dijieun tina dahareun plastik sarta kualitas pisan awét, dapur wadah parabot design bersih baris nyangking touch dekorasi berkat bentuk sarta kelir béda: konéng, héjo sarta bodas.

Gampang ngagunakeun, anjeun ngan kudu nempatkeun deui dina beungeut cai karya anjeun sarta ngagunakeun eta salaku rojongan pikeun draining caina sanggeus ngumbah masakan atawa résidu saos pikeun masak.

gadget ieu ogé dilengkepan 4 dieunakeun kaki sahingga ka nangtung bener.

fitur husus:

  • bahan: polipropilén
  • suku dieunakeun
  • Ukuran: x 14 6,7 7,7 x cm
  • kelir 3: konéng, héjo sarta bodas.

Produk dijual individual.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook atanapi ku telepon di 07.55.29.24.84.


bagikeun ieu

Deui ka luhur