pengiriman barang bébas
karanjang 0

Gripper motong bungbuahan sarta sayuran sliced

€ 8.95 eur € 12.53 eur


5% tina jumlah urutan anjeun bakal langsung disumbangkeun ka Amal Cai; salian nyieun maneh bahagia kitu maneh oge bakal ngalakukeun hiji akta alus!
Kanggo inpo nu leuwih lengkep klik di dieu.

Parabot dapur multifunctional, klip nu ngagaduhan duanana rojongan pikeun motong kana keureut bungbuahan anjeun sarta sayuran (oval atawa buleud) jeung alat idéal pikeun nempatkeun dahareun dina pan atanapi lempeng.

Eta dijieun tina palastik kualitas luhur tur mibanda fitur ieu, éta pisan tahan ka panas sarta ngambah péso.

Gampang pikeun nahan, fitur alat:

  1. sakeupeul bahan facilitating Pakem tanpa cara ngarampa
  2. a kompartemen mana buah / sayur geus bisa gerak bisa sliced ​​tanpa résiko tatu (kontak sareng péso éta)
  3. suku pikeun stabilitas dina pamakéan di
kaunggulan:
  • ngajaga ngalawan motong
  • rojongan Multifunctional cut / jasa clamp
  • gunana pikeun slicing tomat, lemon, apel, kentang, sliced
  • pas renda dishwasher

Bahan: ABS palastik

Ukuran: approx. 18 cm panjang

Produk dijual ku salah / ngan sadia dina héjo.

pambayaran aman

Simkuring salawasna coba pikeun meunangkeun istilah ongkos pangalusna pikeun konsumén urang.

Urang nganyahokeun langsung kalayan pabrik jeung suppliers, naha nu mangrupa kali pangiriman urang bisa nepi ka 3 minggu bébas pengiriman barang baku

Anjeun tiasa, kumaha oge, milih pikeun pangiriman express 48h 72h mayar ..

Deui Duit deui

Urang nawiskeun Anjeun kamungkinan mun balik hiji item nu teu nyaluyukeun maneh dina 14 poé.

Hatur nuhun pikeun nginpokeun kami ku email saméméh balik item nu dimaksud.

Ngarasa Luncat ka nanyakeun wae outilsdecuisine@gmail.com.

Tim urang bakal senang jeung ngajawab anjeun pas mungkin, biasana antara 24 na 48 jam, kaasup weekends jeung libur.

Anjeun oge bisa ngahubungan kami via utusan kami Facebook.


bagikeun ieu

Deui ka luhur